Snodd julgran och coyote ugly.

 Sitter hemma hos min pappas familj och försöker finns julfrid över lite knapprande på tangenterna tillsammans med en kopp glögg. Glögg är faktiskt himla trevligt. Jag är lite nyfiken på om glögg är kan bidra till samma mängd antioxidanter som rött vin. Det borde rimligtvis finnas en hel del av samma vara då det är avalkoliserat vin i, men jag har inte forskat något i ämnet så jag vågar inte stå för det .  .än. Ska försöka komma ihåg att kolla på det där.

Gårdagens löpning gick över förväntan. En ganska tuff bana i kuperad terräng lite dryga 5 km blev det. Tempot var ok och jag var oförskämt fräsch när målet var nått. Den efterföljande tacomiddagen smakade fantastiskt.

Vikten måste ju som sagt ned en bit till. Fettprocenten har smugit nedåt och jag är ganska hård redan. På gott och ont. Tyvärr mest ont. Bokstavligen. I spegeln så är det ju naturligtvis alltid trevligt med fettfri muskelmassa. Dock så bidrar det till att skyddet kring leder osv får sig en törn så de ömmande punkterna på kroppen gör sig rejält påminda. Knäna har hållit sig ganska ok, men har börjat gnälla mer, trist. Men jag ska stoppa tillbaka cissus i dieten och sen väntar jag med spänd förväntan på  Sportsmax nya ledhistora, Joint Protection, det ska nog kunna göra lite bättring.

För första gången på länge så har jag gett mig på de mer fettförbrännande tillskotten. Det var en massa års sedan jag testade pyurvate senast, minns inte alls vad jag tyckte om det, men nu när jag har sänkt kolhydratsintaget en aning så kanske det kan få utrymme att göra lite verkan. 8 g Strength pyurvate i pulverform om dagen blir det nu. Det slår mig nu att jag tom faktiskt följer tillverkarens doseringsrekomendation. Det är inte så vanligt. . kanske bäst att höja dosen?
Pre-workout-drink blev inget speciellt. Fairing Amino rush mixad med EAS Betagen (kreatin,hmb,taurin). Betagenen smakar förvånasvärt bra har jag märkt. Tillsammans med essentiella aminosyror smakar det. . blää! Mao är det troligen en bra kombination.

Dagens fyspass blev press, push press och stöt med upplägget:
Press 1,1,1,1,1
Push Press: 3,3,3,3,3
Stöt:5,5,5,5,5

Var länge sedan jag körde dessa övningar så det blev lite snett och vint. Blev förvånad över hur svag jag var i stöt momentet efter de övningar jag körde innan. Tyvärr så märkte jag också av att knät spökade och jag inte fick till "trycket" i stötmomentet. Nåja, vikter plitas ned för att jämföras med till nästa pass.
Efterföljande post workout drink med kreatin, hmb, taurin spetsad med grenande aminosyror.(Olimp BCAA). En banan och lite russin fick agera glykogenpåfyllare.

Ang familj och jul. När jag sitter på jobbet så upptäcker jag att jag har ett missat samtal från min kära far. Ett röstmeddelande har lämnats  och när jag börjar lyssna av det så hör jag min systers stämma (en av de fyra).
"Yoel, det är familjekris!!" Krisen består av att familjen (nåja, delar av den) har varit ute i den härliga morgonottan för att införskaffa årets julgran.
"Vadå ottan?" frågar säkert vissa nu, Shell har väl öppet hela dagen"?
Nu är det som så att det funkar inte riktigt så. Julgran skall inskaffas á la Södertäljestyle (nej, jag är inte säker på om det finns granar där längre, men principen är densamma). Den skall helt enkelt plockas ned och in. Familjens överhuvud är något försiktig med ev ögonvittnen så därför detta val av tidpunkt för operationen.
Hursomhelst, de har hittat en gran som till synes är helt "perfekt". Dock så visar det sig vid hemkomst att diverse skavanker fanns på godset vilket leder till att vissa familjemedlemmar vill ha tag i en ny gran och därför ringer man storebror som ombeds att skaffa en ny gran.
För mer detaljerade historier kring denna inskaffning av gran läs:
http://laxne.blogg.se
samt
http://fridelinen.blogg.se

Nu kan det ju vara som så att vissa kan haen tendens till att överdriva kring saker och ting, och det kanske inte var så farligt med granen trots allt kan man tycka.
Men ta mig på orden.
Granen. Ser.Ut.Som.Skit.
Tänk er en rabiessmittad gran med stänk av spetälska så börjar sanningen komma nära.

Men nu har granen fått diverse sminkösa ingrepp så de värsta skavankerna har dolts så den ser inte så förfärlig ut. Det är väldigt vad saker kan döljas med kosmetik.
Coyote ugly någon?

dolphinho@live.se
http://www.nutrioutlet.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0