Långt uppehåll

Oj vilket långt uppehåll det blev.
Det har varit förfärligt mycket att göra och att skriva ned allt har liksom fått stå åt sidan. Så det här blir ett litet samlingsheat utan att gå in för mycket på detaljer, trist, men det är nog ungefär vad jag förmår just nu.

I liljeholmen har vi rivit vägg och lagt ut ny matta, lokalen blev klart mycket bättre och framförallt större. Riktigt nice.
Terminen har börjat och det var en hel del nya första passet. Till uppvärmning blev det en massa knäböj och upphopp. På onsdagens pass var det inte en enda nybörjare. . tillfällighet? Jag tvivlar.. .
Jag har försökt att köra någon form av BJJ i princip varje dag och det har fungerat ganska bra, har ganska nyligen gjort en ytterligare sänkning av kolhydratsintaget så huvudet hänger inte riktigt med, men matchvikten är grejad.  .åtminstone om jag väger mig på morgonen. Så tyvärr så måste jag nog ned lite till för att med säkerhet kunna äta på tävlingsdagen.
Men jag tycker ändå att det har fungerat över förväntan, extremt stora mängder med i första hand grönsaker men även frukt har gjort resan uthärdlig. Men visst, att vara hungrig och gå förbi godishyllorna är inte helt lätt. .
Fysträningen har mestadels bestått av löpning i kuperad terräng runt 5-6 km och mitt specialdesignade crossfit program på gymet. "Bubba"-övningen häromveckan resulterade i ett svandyk rätt ned i papperskorgen och med diverse maginnehåll som lämnde kroppen. Det är inte en helt angenäm känsla och även smaken lämnar mer att önska.

Lederna började att göra sig rejält påminda under kalorineddragningen så jag dubblade intaget av fiskoljan. Så nu ligger jag på 20 gram fiskolja om dagen. Det blir lite blandad kompott av det som fanns i kylskåpet och jag tycker det gör en märkbar skillnad.
Men jag måste passa på att slå ett slag för ett av mina nya favorittillskott; Beta-alanin. Ok, det sticker och kittlar rätt bra en stund efter intag (testa att få det på läpparna, det känns som man går omkring och konstant "munpruttar"), men nog sjutton fungerar det. Mjölksyran slår till långt mycket senare än normalt..  Värt att testa.

Må väl.

http://www.nutrioutlet.se
dolphinho@live.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0