Sopig bloggare

Tyvärr så har inledningen till den här bloggen inte riktigt blivit som jag har tänkt det.
Jag har faktiskt inte alls haft den ork som jag önskat för att sätta mig och uppdatera som jag skulle ha gjort. Men jag ska skärpa mig.
Motivationsbrist är bara förnamnet just nu. För det mesta. Orkeslös och inte ett dugg påhittig, klart segt. Med bara en och en halv vecka kvar till match så är det inget kul. Detta har lixom smugit sig på den sista en, en och en halv veckan.
Tidigare så har det känts riktigt bra faktiskt. Jag har orkat träna och känt mig energifylld allt som oftast. Har haft några downpass såklart men överlag har det funkat. Konditionen är bra och jag är rätt hård i kroppen nu. Blodådror på magen är en sån där referensram som ger indikation på att kroppsfettet är lågt. Nu har jag inte kollat vikten men den bör ligga ok, ska försöka stämma av den imorgon så jag vet hur hårt jag måste ligga sista veckan.

Jag försöker variera träningen så mycket det bara går nu, alltför att undvika att få rena belastningsskador pga av samma rutin hela tiden. Använder min akupressur matta i princip dagligen för avslappning och den är helt fantastisk.
Det blir dessutom en hel del lugn musik som susar runt hemma. Rätt behagligt faktikst.


http://www.nutrioutlet.se
doplhinho@live.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0